Akció!

Szex, drogok és rock’n’roll

További információk

Író

ISBN

963-86507-6-1

Mérete

220 x 285 mm

Oldalszám

136 oldal

Kiadó

Új Remény Alapítvány

Kiadás éve

az Ige fényében

900 Ft

Az élet többé nem fenékig tejfel!

Fiataljaink naponta fontos, sőt időnként veszélyes döntésekkel szembesülnek. Amikor fenőttek próbálnak beszélni velük, akár a falnak beszélnének. Úgy tűnik a fiatalok csak egymásra akarnak hallgatni.

Íme egy eszköz, ami segíthet kapcsolatot teremteni a fiataljainkkal. A Szex, drogok és rock’n’roll egy új távlatokat nyitó bibliatanukmányozó anyag, aminek segítségével a fiatalok megvitathatják egymással a leglényegesebb dolgokat. Az izgalmas gyakorlatok segítségükre vannak abban, hogy megtalálják a válaszokat Isten Igéjében.

A Szex, drogok és rock’n’roll munkafüzetet két korosztály számára dolgozta ki Jim Burns, napjaink egyik legismertebb ifjúsági vezetője. A tűzpróbának saját ifjúsági csoportjában vetette alá ezt a munkafüzetet. Egészen biztosan a te ifidnek is az elevenére tapint!

A Szex, drogok és rock’n’roll főbb jellemzői:

  • Másolható munkalapok – az egész csoprotnak megfelel, nincs szükség külön munkafüzetekre.
  • Három tanulmány egyben – három, egyenként négyhetes modul az élet legkritikusabb kérdéseiről, amivel a mai fiatalok szembesülnek.
  • Rugalmasság – tökéletes vasárnapi vagy hétközi ifjúsági alkalmakra, de használható kirándulásokon vagy ifjúsági táborokban is.
  • Széles körben használható – kis vagy nagy csoportok, sőt akár vegyes korú csoportok (12-18 évesek) esetében is alkalmazható.
  • „Szülők Oldala” – minden leckében külön szakasz a szülők bevonására.
  • Interaktív bibliatanulmány – segít a fiataloknak válaszokat találni Isten Igéjében.
  • „Puska” – az egyes leckékben szerelő összes információ egyetlen lapon, ami akár a Bibliában is elfér.

 

Jim Burns a National Institute of Youth Ministry elnöke. Feleségével és három gyeremekével Dél-Kaliforniában él. Számos – fiatalokhoz, ifjúsági vezetőkhöz és szülőkhöz szóló – könyvet írt. Az Ifjúságépítők – Ifjúsági vezetők kézikönyve című műve magyarul is megjelent.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Print