Önkéntesek Forradalma

További információk

Író

ISBN

978-615-80335-1-0

Mérete

148 x 210 mm

Oldalszám

135 oldal

Kiadó

Új Remény Alapítvány

Kiadás éve

A rejtett erő felszabadítása

Ár: 

1990 Ft

Megjelenik: szeptember végén

„Képzeld csak el, mi történne, ha az emberek tömegével vennék karjukra a szolálói kendőt, és készségesen (sőt örömmel!) szolgálnának mások felé a hétköznapi életükben! Ilyen hozzáállással és ilyen tettekkel meg lehet változtatni a világot! Én hiszek abban, hogy bekövetkezhet az önkéntesek forradalma, és hogy a gyülekezetnek kellene megszabni ehhez a tempót, és mutatni az utat. Szerintem nem lehet annál közelebb állni Jézus tanításainak megéléséhez, mint ha gazdagabbá tesszük valaki másnak az életét. Az Istentől távol élő emberekre pedig aligha lehet bármi nagyobb hatással, mint ha látják, hogy a 21. századi Jézus-követők úgy viselkednek, ahogyan Jézus viselkedett.”

A megelégedés, amelyre a legtöbben vágynak, abból fakad, ha benne vagyunk az élet sűrűjében, és nemcsak az oldalvonalról szem
léljük a dolgokat. Jézus követése olyasmi, amit tenni kell: időráfordításról szól, kalóriák elégetéséről, képességeink határainak feszegetéséről, miközben egyenként és közösen, gyülekezetként is feltűrjük az ingujjunkat, és életre keltjük a hitünket azzal, hogy szolgálunk másoknak. Odaszánás és állhatatosság kell hozzá. Tudatosság és önzetlenség. De semmi nem ér fel azzal a jutalommal, amely azokra vár, akik megtalálják a szolgálati helyüket, és belevetik magukat!

Az Önkéntesek Forradalma tucatnyi valódi ember valódi történetét tárja elénk. Olvasd el, milyen gyökeres változást hozott az életükben, hogy megtalálták a nekik való szolgálati helyet, felkészültek a szolgálatra, és belevágtak. Azután te is hozd meg a döntést: Válaszolsz a hívásra, hogy ne csak önmagadnak élj? Hogy szenvedélyedet a szolgálatba öntsd – és így átformáld a világnak azt a részét, ahol élsz? Már látszanak az első jelei egy forradalomnak.. az Önkéntesek Forradalmának!

  • Találd meg a neked való helyet önkéntesként (csak vesd bele magad, és kísérletezz)!
  • Találj rá a szenvedélyedre készségeid használatával!
  • Tanuld meg, hogyan maradhatsz friss hosszú távon, és még sok minden mást!

 

Bill Hybels a Willow Creek Community Gyülekezet alapító és vezető lelkipásztora. Az Illinois államban, South Barringtonban található gyülekezet innovatív szolgálati ágai Észak-Amerika egyik leglátogatottabb gyülekezetévé tették. Hybels több mint húsz könyvet írt: magyarul is megjelent: Légy bátor, és vezess!, Őszintén Isten előtt, Csak pár lépés.

Megrendelhető a többi hiánypótló kiadványainkkal együtt.

Kapcsolódó termékek

© Minden jog fenntartva.
Új Remény Alapítvány
ujremeny@ujremeny.org