MEGELŐZÉS!

További információk

Író

ISBN

963-86507-7-X

Mérete

142 x 208 mm

Oldalszám

252 oldal

Kiadó

Új Remény Alapítvány

Kiadás éve

A homoszexualitás megelőzése fiatalkorban

Ár: 

1590 Ft

„Nem érdekel engem ez a téma” – gondoltam, de a könyvet olvasva sorban ért a meglepetés. Hogy?! Ez családi ügy, nem biológiai kérdés, vagy „egyéni ízlés dolga? Hogy a gyerekek „apa majd megmondja” típusú családban szeretnének felnőni? Hogy a homoszexualitás választásában (mert ez döntés kérdése – hm?) az apáknak is jelentős szerepe van? Na ne...!

Nem tudtam letenni a könyvet, melyet a gyakorlatből vett párbeszédek izgalmas „drámává” is tesznek. Hálás vagyok a szerzőnek, sokat tanultam tőle, nemcsak a témáról. Mint minden jó prevenciós munkában, itt is sokkal többről van szó. A jóllétünk, mégpedig az isteni terv szerinti legmagasabb szintű jóllétünk gyakorlati útmutatóját is a kezében tartja az olvasó.

Nos apatársaim, férfiak! Hol vagytok? Világszerte gyermekek milliói szenvednek a férfiak, az apák hiánya miatt, és menekülnek drogba, alkoholba, játékba, homoszexualitásba, mindenféle devianciába. Ne dőljünk be a hazugságnak, hogy nincs ránk szükség. A világ mást akar elhitetni velünk, de az anyák egyedül nem tudják mindazt megadni gyermekeinknek, amit csak mi tudunk férfiak, és amit csak együtt tudunk szülőként, ráadásul egymást szerető házaspárként. Nagy kihívás elé állít az élet bennünket, s ez a könyv segítséget ad ahhoz, hogy helyesen töltsük be szülői hivatásunkat. Isten segítsen ebben mindannyiónkat! Mind szakembereknek, mind pedagógusoknak, szülőknek útmutatóként, tájékozódásunk elindítójaként szolgálhat ez a könyv. Forgassuk, használjuk Isten áldásával, vezetésével!

Kovács Károly addiktológus, szakpszichológus

Dr. Beer Miklós katolikus megyéspüspök, Szeverényi János evangélikus missziói bizottság elnöke ajánlásával.

Don Schmierer közel öt évtizede végez személyes kapcsolatokra épülő szolgálatot és lelkigondozást. Mialatt 1958-ban a haditengerésztnél szolgált, csatlakozott a Navigators szervezethez, amelynek munkatársaként katonák között és egyetemeken végzett szoglálatot. 1983-ban megalapította „Az Úr szolgái” (His Servants) szervezetet, folytatva munkáját a hallgatók, üzletemberek és gyülekezeti vezetők között. Feleségével együtt szervedélybetegek gyógyulását elősegítő keresztyén programokat vezetnek. Don és Diana több mint 40 éve házasok, egy farmon élnek Kaliforniában.

Kapcsolódó termékek

© Minden jog fenntartva.
Új Remény Alapítvány
ujremeny@ujremeny.org