Kulcs a Bibliához - Ószövetség 2. rész: Prófétai könyvek

További információk

Író

ISBN

978-615-80335-4-1

Mérete

148 x 210 mm

Oldalszám

312 oldal

Kiadó

Új Remény Alapítvány

Kiadás éve

A teljes Biblia áttekintése egyedülálló módon

Ár: 

2920 Ft

Hogyan olvassuk a Bibliát, mint egységes egészet?

A Kulcs a Bibliához az ÓSZ első részének a folytatása, mely a Prófétai könyveket segít megérteni. Ebből is átfogó képet kaphatunk arról, milyen különleges kapcsolat fűzi Istent az Ő népéhez, mit érdemes tudni a bibliai történelemről, és milyen hatást gyakorol az életünkre.

Tartalomjegyzék

A nemzetközileg elismert szerző és előadó, David Pawson egész élete során összegyűjtött meglátásait osztja meg velünk a bibliai események és tanítások értelmével kapcsolatban. Magyarázatot kapunk valamennyi fontos esemény kulturális, történelmi hátterére és szellemi jelentőségére, napjainkat is érintő hatásának gondos vizsgálatával együtt. Ez a sorozat fantasztikus lehetőséget nyújt arra, hogy a teljes Bibliát megismerjük, még akár egy 12 éves is képes legyen megérteni és megjegyezni David tanítását."Most már sokkal többet tudok a Bibliáról, de az a legjobb az egészben, hogy úgy megéreztem Isten Szívét, mint eddig még soha!"

„David az, aki képes annyira leegyszerűsíteni az akadémikusok tanítását, hogy még az «egyszerű halandók» is megértsék .”

Kapcsolódó termékek

© Minden jog fenntartva.
Új Remény Alapítvány
ujremeny@ujremeny.org