Akció!

Kulcs a Bibliához - Ószövetség 2. rész: Prófétai könyvek

További információk

Író

ISBN

978-615-80335-4-1

Mérete

148 x 210 mm

Oldalszám

312 oldal

Kiadó

Új Remény Alapítvány

Kiadás éve

A teljes Biblia áttekintése egyedülálló módon

2 920 Ft

Hogyan olvassuk a Bibliát, mint egységes egészet?

A Kulcs a Bibliához az ÓSZ első részének a folytatása, mely a Prófétai könyveket segít megérteni. Ebből is átfogó képet kaphatunk arról, milyen különleges kapcsolat fűzi Istent az Ő népéhez, mit érdemes tudni a bibliai történelemről, és milyen hatást gyakorol az életünkre.

A nemzetközileg elismert szerző és előadó, David Pawson egész élete során összegyűjtött meglátásait osztja meg velünk a bibliai események és tanítások értelmével kapcsolatban. Magyarázatot kapunk valamennyi fontos esemény kulturális, történelmi hátterére és szellemi jelentőségére, napjainkat is érintő hatásának gondos vizsgálatával együtt. Ez a sorozat fantasztikus lehetőséget nyújt arra, hogy a teljes Bibliát megismerjük, még akár egy 12 éves is képes legyen megérteni és megjegyezni David tanítását.

Tartalomjegyzék

“Most már sokkal többet tudok a Bibliáról, de az a legjobb az egészben, hogy úgy megéreztem Isten Szívét, mint eddig még soha!” „El sem tudok képzelni ennél jobb könyvet friss hívők számára. Arra késztet, hogy a bibliatanulmányozás ne csak kötelező gyakorlat, hanem élvezetes hobbi legyen számunkra!”
„A Kulcs a Bibliához nem a teológiát sulykolja, hanem kíváncsiságot ébreszt bennünk, és vágyat a Biblia olvasása iránt!”
„David az, aki képes annyira leegyszerűsíteni az akadémikusok tanítását, hogy még az «egyszerű halandók» is megértsék .”
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Print