Kulcs a Bibliához - 3. rész: Újszövetség

További információk

Író

ISBN

978-615-80335-5-8

Mérete

148 x 210 mm

Oldalszám

528

Kiadó

Új Remény Alapítvány

Kiadás éve

A teljes Biblia áttekintése egyedülálló módon

Ár: 

4160 Ft

Hogyan olvassuk a Bibliát egységes egészként?

A válasz a Kulcs a Bibliához adja, amely az Ószövetség első két részének a folytatása, s a teljes Újszövetséghez nyújt iránymutatást. Olvasásakor átfogó képet kaphatunk arról, hogy milyen különleges kapcsolat fűzi Istent az Ő népéhez, mit érdemes tudni a bibliai történelemről, és milyen hatást gyakorol az életünkre ma. A nemzetközileg elismert szerző és előadó, David Pawson egész élete során összegyűjtött meglátásait osztja meg velünk a bibliai események és tanítások értelmével kapcsolatban. Kulcsot kapunk 2 000 évvel ezelőtt történt események ajtajához azzal, hogy szembesülünk a történelmi háttérrel és a szellemi jelentőségével. Ez a sorozat fantasztikus lehetőséget nyújt arra, hogy megismerjük a teljes Bibliát. Könnyen olvasható, érthető, megjegyezhető akár egy tinédzser számára is.

David Pawson: Nemzetközi tanítószolgálatot hozott létre, elsősorban a gyülekezeti vezetők számára. Keresztyén televíziós műsorok révén vált közismertté. 91 könyvet írt, több mint 300 videó és 1700 audio tanítása érhető el. Világszerte bestseller a Kulcs a Bibliához című műve mind nyomtatásban, mind audio és videóformában egyaránt.

„Csodálatos! Végre valami friss, mindennapokban használható bibliatanulmány. Kiváló önmagában vagy Biblia mellé olvasni háttér információnak. Mennyire más így megérteni a Bibliát!”

Kapcsolódó termékek

© Minden jog fenntartva.
Új Remény Alapítvány
ujremeny@ujremeny.org