Isten válaszai az élet nehéz kérdéseire

További információk

Író

ISBN

978-963-87604-3-2

Mérete

124 x 180 mm

Oldalszám

200 oldal

Kiadó

Új Remény Alapítvány

Kiadás éve

Hogyan...

... birkózhatok meg a stresszel ?

... kelhetek fel a kudarc után ?

... győzhetem le a depressziót ?

... Lehet békességem ?

Ár: 

2065 Ft

Van válasz az élet nehéz kérdéseire!

A válasz a Bibliában található, mely megváltoztatja a kilátásaidat- és az életedet. A szerző a Szentíráshoz fordul, hogy megmutassa, mit mond az Ige az emberek legégetőbb kérdései közül tizenkettőről. Olyan kérdések ezek, amiket biztosan feltettél már te is, vagy valószínűleg fel fogsz tenni előbb- utóbb. Ez a könyv egyszerű, lényegretörő válaszokat kínál, amiket azonnal alkalmazhatsz is, hogy tovább tudj lépni azokon a területeken, ahol megrekedt az életed, hogy céltudatos, békés, értelmes életet élhess!

Ezekben a tanulmányokban egyszerű módszereket találsz arra, hogyan alkalmazd Isten igazságát a személyes életedre, a családodra és a munkádra. Úgy meríthetsz a legtöbbet ebből a könyvből, ha megteszed amit mond!

Rick Warrent gyakran nevezik “Amerika legnagyobb hatású lelki vezetőjének.” Ő írta a Céltudatos élet bestsellerét és alapította a Saddleback Gyülekezetet, amely mára a világ egyik legnagyobb és legismertebb gyülekezete let. A Céltudatos Mozgalom alapítója, amely 160 ország mindenféle felekezetéből gyülekezetek tízezreit fogja össze. Szerzője az Isten életet átformáló ereje és a Céltudatos gyülekezetnek is.

Kapcsolódó termékek

© Minden jog fenntartva.
Új Remény Alapítvány
ujremeny@ujremeny.org