Akció!

Fején a szöget!

További információk

Író

ISBN

978-963-86507-4-0

Mérete

142×197 mm

Oldalszám

246 oldal

Kiadó

Új Remény Alapítvány

Kiadás éve

100 frappáns, figyelemfelkeltő illusztráció előadásokhoz, tanításokhoz

2 950 Ft 2 360 Ft

Közkívánatra újra kiadjuk a Fején a szöget! című könyvünk első részét. Aki lemaradt róla, vagy még nem ismeri, azoknak is szeretettel ajánljuk. Szinesíti a gyermek, ifjúsági és felnőtt alkalmakat, de esti mesének is kitűnőek a felfrissítő rövid történetek.

Tedd előadásaidat sziporkázóvá Amerika legjobb előadóinak illusztrációival!

Ha hatékony és színes történetekkel akarod fűszerezni előadásaid, nem kell többé keresgélned. A veterán ifjúsági munkás és az Egyesült Államok-szerte elismert előadó, Wayne Rice, gondosan összeválogatott gyűjteményét osztja meg velünk, amelybe a legfrappánsabb történetek, példázatok és anekdoták kerültek bele.

Ez az illusztrációgyűjteményt Rice személyes kartotékaiból, valamint az amerikai ifjúsági munka kiemelkedő alakjainak történeteiből merítette.

Az illusztrációk széles választékot nyújtanak, míg egyesek megnevettetnek, mások könnyekre fakasztanak, de mindegyikük elgondolkodásra késztet. És ami ezen felül mindegyikükben közös az, hogy főként tizenévesekhez szól. Pontosan erre van szükséged, hogy megadja előadásaidnak azt az ízt, amit keresel!

Hiszem, hogy tetszeni fog a hatás, amit a Fején a szöget! művel az előadásoddal. És a fiatalok is szeretni fognak!

Wayne Rice a kaliforniai Lakeside-ban él. Rendszeres előadója ifjúságivezető-képző és családi konferenciáknak, a Youth Specialties társalapítója és az Understanding Your Teenager (Kamaszgyermekünk megértése) szervezet igazgatója; több ifjúsági kiadvány szerzője.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Print