Fején a szöget! 3

További információk

Író

ISBN

978-963-88895-2-2

Mérete

142x197 mm

Oldalszám

304 oldal

Kiadó

Új Remény Alapítvány

Kiadás éve

Újabb 100 frappáns, figyelemfelkeltő illusztráció előadásokhoz, tanításokhoz

Ár: 

2760 Ft

A jó történeteket mindenki szereti – egy jó tanulságnak viszont szüksége is van rá!

A Fején a szöget! 3. Wayne Rice nagysikerű sorozatának legújabb kötete, melyben további száz lebilincselő történetet és humoros anekdotát oszt meg velünk a szerző. Kitűnően használható vasárnapi iskolákban, kiscsoportos foglalkozások keretében vagy szülői megbeszéléseken.

A válogatásban jónéhány közkedvelt előadó törtneteinek legjavát nyújtjuk át az olvasóknak, Tony Campolo, Doug Fields, Max Lucado és sok más szerző jóvoltából.

Legyen szó médiákról, anyagiasságról, keresztről, szektákról, evolúcióról, evangelizációról, megváltásról, szexualitásról – vagy bármilyen más, fiatalokat foglalkoztató témáról –, az alábbi régóta várt gyűjtemény több éven át segítséget nyújthat az előadásokra való felkészülésben.

A jól követhető tematikus és igehely szerinti tárgymutatók segítségével a kötetben gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk a témánkhoz legjobban illő illusztrációt.

A Fején a szöget! 3. jókedve derít, magával ragad és elgondolkodtat.

Wayne Rice rendszeres előadója ifjúsági vezetőképző és családi konferenciáknak. A Youth Specialties társalapítója és az Understanding Your Teenager (Kamaszgyerekünk megértése) szervezet igazgatója, több ifjúsági könyv szerzője.

Kapcsolódó termékek

© Minden jog fenntartva.
Új Remény Alapítvány
ujremeny@ujremeny.org