Engedd el a gyeplőt, és élvezd...

További információk

Író

ISBN

978-963-88895-3-9

Mérete

142 x 197 mm

Oldalszám

216 oldal

Kiadó

Új Remény Alapítvány

Kiadás éve

...hogyan szabadíthatod fel kamasz gyermekedet
(és önmagadat)!

Ár: 

1760 Ft

Fedezd fel a ketrec nélküli gyereknevelés örömét!

Beléd sulykolták: Muszáj elérned, hogy a gyerekeid élete helyesen alakuljon! Ha nem, mit fognak gondolni rólad? Vagy ami még rosszabb: miféle katasztrófa vár rád, ha a gyermeked a rossz utat választja?

Megpróbálod kézben tartani a végeredményt. Otthonodat erődítménnyé alakítod, megtöbbszörözöd a szabályok számát, vagy azonnal ugrasz, hogy „rendbe hozd” a dolgokat, amint kamasz gyereked ostobán dönt valamiben. Kikészülsz az aggodalmaskodástól, gyermekedet pedig sikerül teljesen elidegenítened.

Pedig az igazság az, hogy nem tudod elérni, hogy gyermeked élete helyesen alakuljon. Még csak nem is a te dolgod ezt elérni. Valójában igazi szülői feladatod ennél sokkal boldogítóbb, kellemesebb és megvalósíthatóbb.

Hagyd, hogy Tim Sanford, a tapasztalt szakember és szülő, megmutassa, hogyan szabadulhatsz meg tinédzsered jövőjével kapcsolatos félelmeidtől – és hogyan engedheted el a gyeplőt, ami soha nem is volt a kezedben. Felfedezheted az igazságot arról, hogyan neveli Isten az Ő gyermekeit, és ez szabaddá tehet téged.

Így válhat az otthonod csatatérből a szabadság szülőházává a magad és tini gyermeked számára. A gyeplő kezd kicsúszni a kezedből – és szerintünk élvezni fogod!

Tim Sanford hivatásos tanácsadó a Focus on the Family-nél és a magánpraxisában. A Muszáj tökéletesnek lennem! c. könyv szerzője. Előadó, felszentelt lelkipásztor; volt ifjúsági szolgáló, több mint harminc éves tapasztalattal. Timnek és feleségének, Beckynek két felnőtt lánya van és Coloradoban élnek.

Ajánlások

Sok szülő – merő jóindulatból – erős kézzel tereli gyermekeit a biztonság, a siker és a spiritualitás felé. Ez azonban árt a kapcsolatnak, a szabályok kapcsolat nélkül pedig csak lázadáshoz vezethetnek. Akár a vitatkozásban égtél ki, akár abba fáradtál bele, hogy saját hibáitól próbálod „megmenteni” a gyermekedet, Tim Sanford sokkal jobb utat tud. Ideje „elengedni a gyeplőt” – és újra örülni a fiadnak vagy lányodnak.
Josh McDowell
szerző és előadó

Kapcsolódó termékek

© Minden jog fenntartva.
Új Remény Alapítvány
ujremeny@ujremeny.org