Csak pár lépés (Előrendelhető)

További információk

Író

ISBN

978-963-88895-0-8

Mérete

142x197 mm

Oldalszám

280 oldal

Kiadó

Új Remény Alapítvány

Kiadás éve

Vezessük hitre az embereket néhány egyszerű lépés segítségével!

Ár: 

Mi lenne, ha tudnád, hogy ha egyszerűen odamész valakihez, és megszólítod, azzal megváltoztathatod az illető Örökkévaló sorsát? Csak pár lépés egy örökre szóló változásért! Ez nem a módszerekről szól, hanem arról, hogy őszinte érdeklődést tanúsítsunk egy másik ember iránt. Csak annyi kell hozzá, hogy a szíved ráhangolódjon a Szentlélekre, kész légy kimerészkedni „kényelmi körödből”, és belépni valaki másnak az életébe.

A Csak pár lépés a XXI. sz.-ra szabott személyes evangélizáció. A Ne térítgess, élj! c. könyvében lefektetett alapra építve Bill Hybels megmutatja, hogyan teheted magadévá az elsőként Jézus által bemutatott modellt, Aki több mint 2000 évvel ezelőtt kilépett a Mennyből, hogy reményt és megváltást hozzon a bukott világban élő összetört embereknek. Most rajtad a sor! Lehet, hogy a te történeted nem ilyen drámai, mégis megváltoztathatja az életét valakinek, aki csupán néhány lépésnyire áll tőled és neked is, ahogy megtanulod, milyen erő rejlik abban, ha törődéssel, könyörülettel és befogadással fordulsz valaki felé a Szentlélek vezetése alapján.

A személyes evangélizáció legfőbb értéke Hybels szerint a Szentlélekkel való együttműködés. Ez azt jelenti, hogy csak azt a szerepet játszod el, amit neked szántak – mész, ha a Lélek azt mondja, hogy menj, beszélsz, ha azt mondja, hogy beszélj, és elhallgatsz, amikor megsúgja, hogy már eleget beszéltél.

Hybels arra bátorít, hogy éljünk 3D-ben...

  •  Dolgozzunk azon, hogy barátokat szerezzünk
  •  Derítsük ki a történetüket
  •  Döntsük el, mi legyen a következő lépés

...és így tanuljuk meg megérteni a Szentlélek sugallatait. Szolgálatának legutóbbi évtizede alatt megfogalmazódott gondolataiból és átélt élményeiből merítve Bill Hybels friss nézőpontból, meggyőző erővel, ösztönző szabatossággal mutat rá, mekkora erő rejlik az evangélizációnak ebben a személyes, mélységesen kapcsolati megközelítésében.

Nagy a tét. A következmények örökre szólnak. És talán csak egy beszélgetésnyire vagy attól, hogy örök hatást gyakorolj valakinek az életére – azzal, hogy megteszel egy pár lépést felé.

Bill Hybels a Willow Creek Community Gyülekezet alapító és vezető lelkipásztora. Újszerű szolgálatainak köszönhetően a Willow Creek Észak-Amerika egyik leglátogatottabb gyülekezete lett. Ő írta többek között az Őszintén Isten előtt, a Légy bátor, és vezess! c. könyveket.

Megvásárolható az alapítványunknál és a könyvesboltokban!

Kapcsolódó termékek

© Minden jog fenntartva.
Új Remény Alapítvány
ujremeny@ujremeny.org