Céltudatos gyülekezet

További információk

Író

ISBN

978-615-80335-0-3

Mérete

168 x 238 mm

Oldalszám

392

Kiadó

Új Remény Alapítvány

Kiadás éve

Növekedés az üzenet és a küldetés feláldozása nélkül

Ár: 

3590 Ft

Korszakalkotó könyv, mely a gyülekezetek nemzedékeire lesz hatással!

A te gyülekezetedet mi vezérli?

Minden gyülekezetet vezérel valami. A hagyo-mány, az anyagiak, a programok, személyek, események, az érdeklődők, sőt még az épületek is képezhetik egy gyülekezet hajtóerejét. Rick Warren azonban hiszi: ahhoz, hogy egy gyüleke-zet egészséges legyen, céltudatos gyülekezetté kell válnia, és az 5 újszövetségi cél köré felépül-nie, amit Jézus adott a gyülekezetnek.

„A lényeg a gyülekezet egészsége, és nem a növekedése!” – jelenti ki Warren. „Ha a gyüleke-zeted egészséges, akkor természetes módon növekedni fog. Az egészséges, növekvő gyüle-kezet a gyülekezet öt biblikus céljának helyes

egyensúlyából fakad.” Ebből a mérföldkövet jelentő könyvből megtudhatjuk, mi a titka az amerikai történelem leggyorsabban növekvő gyülekezetének. A Saddleback Gyülekezet egy családdal indult, és mindössze 25 év alatt több mint 21.000 fős istentiszteleti részvételt ért el, miközben 32 másik gyülekezetet plántált... és nem volt saját tulajdonú épülete. Az alapító lelkész, Rick Warren megosztja veled azt a bevált, öt részből álló stratégiát, ami segíthet, hogy a te gyülekezeted is:

Bensőségesebbé váljon a közösség gyakorlásával

Elmélyüljön a tanítványképzés által

Erősödjön az imádás által

Kiteljesedjen a szolgálat által és

Nagyobbra nőjön az evangelizálás segítségével

A céltudatos gyülekezet a gyülekezetépítő porgramokról az embereket építő folyamatokra irányítja a figyelmet. Warren azt mondja: „Ha az emberek építésére összpontosítasz, Isten majd építi a gyülekezetet”.

Fedezd fel ezeken az oldalakon azokat a gyakor-lati meglátásokat és hasznos elveket, amelyeket Rick Warren szemináriumok keretében már 42 ország és 60 felekezet több mint 400.000 lelké-szének és gyülekezeti vezetőjének tanított!

Dr. Rick Warren Amerika egyik legnagyobb gyülekezetének, a kaliforniai Saddlebacknek  az alapító lelkipásztora. A 21 nyelven kiadott Céltudatos gyülekezet szerepel a „100 keresztyén könyv, ami megváltoztatta az évszázadot” listán.

Kapcsolódó termékek

© Minden jog fenntartva.
Új Remény Alapítvány
ujremeny@ujremeny.org