A 30 napos hit-tisztítókúra

További információk

Író

ISBN

978-615-80335-2-7

Mérete

142x197 mm

Oldalszám

265 oldal

Kiadó

Új Remény Alapítvány

Kiadás éve

Újítsd meg elmédet, tisztítsd meg testedet, gyógyítsd meg lelkedet!
Újraindítógomb a tested, az elméd és a lelked számára!

Ár: 

2865 Ft

Újítsd meg elmédet, tisztítsd meg testedet, gyógyítsd meg lelkedet!
Újraindítógomb a tested, az elméd és a lelked számára!

Laura Harris Smith, a testi-lelki egészség szakértője, aki egyébként okleveles táplálkozási tanácsadó is, nemcsak a testet, de az elmét és a lelkedet is célba veszi ezzel a forradalmian új, úttörő jellegű tisztítókúrával. Napról napra, imáról imára szembesülsz 30 elterjedt hit-méreganyaggal: olyanokkal, mint a kétely, a csüggedés, a harag; és megszabadulsz tőlük.

Az egyes napokhoz tartozó egyszerű, fizikai méregtelenítés adott szervekhez köti az eltávolítandó hit-méreganyagokat, így a 30. nap végére eléred a teljes testre kiterjedő megtisztulást.
Sok-sok receptet találsz a saját konyhádban is fellelhető összetevőkből álló finom turmixok, levesek, ivólevek és főételek elkészítéséhez. Van egy külön rész a zöldséggyűlölőknek is! Ismerd fel az összefüggést a testi és a lelki egészség között, és kezdd el jobban érezni magad testileg, érzelmileg és lelkileg egyaránt!

Vállald a 30 napos méregtelenítő kihívást! Nyerj hozzáférést a napi videókhoz, receptekhez és még sok minden máshoz!

Laura Harris Smith 6 gyermekes anya, okleve-les táplálkozási tanácsadó, drámaíró, költő, színésznő és médiadinamó. Férjével, Chrisszel együtt alapította és pásztorolja az Eastgate Kreatív Keresztyén Közösséget a Tennessee állam-beli Nashville-ben.

Ajánlások

Remek olvasmány – jól megírt, aktuális, együttérző és erőt adó mű mindazoknak, akik testi, mentális, érzelmi és/vagy lelki megújulásra vágynak.
Dr. Jim Sharps N.D., H.D., Dr. N.Sc., Ph.D.
Az Eredeti Orvostudomány Nemzetközi Intézet (International Institute of Original Medicine) elnök-vezérigazgatója
A Laurától kapott eszközök segítségével olyan gyakorlatokat építhetünk be mindennapi életünkbe, amelyek lehetővé teszik, hogy szabadon élhessünk és elősegítsük saját testi, érzelmi és lelki egészségünket.
Beni Johnson lelkipásztor
Bethel Gyülekezet, a Healthy and Free (Egészségesen és szabadon) című könyv szerzője
Az olyan receptekkel, mint az Agyserkentő banános-csokidarabos turmix, vagy a Ragyogó bőr keverék, most már egészen biztos, hogy Laura lesz a turmixkirálynő!
Paul McCulloch
Smoothie King International franchise tulajdonos
Ez egy szenzációs könyv, mert egyszerre beszél a testről, az érzelemről és a lélekről. Segíthet elérni a teljes épséget 30 nap alatt.
Dr. Marilyn Hickey
A Marilyn Hickey Ministries elnöke

Kapcsolódó termékek

© Minden jog fenntartva.
Új Remény Alapítvány
ujremeny@ujremeny.org