Rss

Önkéntesek forradalma

volBill Hybels

Önkéntesek Forradalma

A rejtett erő felszabadítása

ISBN 978-615-80335-1-0
Oldalszám: 135
Mérete: 148 x 210 mm
Ára: 2.490 Ft
Kiadó: Új Remény Alapítvány

„Képzeld csak el, mi történne, ha az emberek tömegével vennék karjukra a szolálói kendőt, és készségesen (sőt örömmel!) szolgálnának mások felé a hétköznapi életükben! Ilyen hoz-záállással és ilyen tettekkel meg lehet vál-toztatni a világot! Én hiszek abban, hogy bekövetkezhet az önkéntesek forradalma, és hogy a gyülekezetnek kellene megszabni ehhez a tempót, és mutatni az utat. Szerintem nem lehet annál közelebb állni Jézus taní-tásainak megéléséhez, mint ha gazdagabbá tesszük valaki másnak az életét. Az Istentől távol élő emberekre pedig aligha lehet bármi nagyobb hatással, mint ha látják, hogy a 21. századi Jézus-követők úgy viselkednek, ahogyan Jézus viselkedett.”

 

A megelégedés, amelyre a legtöbben vágynak, abból fakad, ha benne vagyunk az élet sűrűjében, és nemcsak az oldalvonalról szem-léljük a dolgokat. Jézus követése olyasmi, amit tenni kell: időráfordításról szól, kalóriák elégetéséről, képességeink határainak fesze-getéséről, miközben egyenként és közösen, gyülekezetként is feltűrjük az ingujjunkat, és életre keltjük a hitünket azzal, hogy szolgálunk másoknak. Odaszánás és állhatatosság kell hozzá. Tudatosság és önzetlenség. De semmi nem ér fel azzal a jutalommal, amely azokra vár, akik megtalálják a szolgálati helyüket, és belevetik magukat!

 

Az Önkéntesek Forradalma tucatnyi valódi ember valódi történetét tárja elénk. Olvasd el, milyen gyökeres változást hozott az életükben, hogy megtalálták a nekik való szolgálati helyet, felkészültek a szolgálatra, és belevágtak. Azután te is hozd meg a döntést: Válaszolsz a hívásra, hogy ne csak önmagadnak élj? Hogy szenvedélyedet a szolgálatba öntsd – és így átformáld a világnak azt a részét, ahol élsz? Már látszanak az első jelei egy forradalomnak.. az Önkéntesek Forradalmának!

  • Találd meg a neked való helyet önkéntesként (csak vesd bele magad, és kísérletezz)!
  • Találj rá a szenvedélyedre készségeid használatával!
  • Tanuld meg, hogyan maradhatsz friss hosszú távon, és még sok minden mást!

Bill Hybels a Willow Creek Community Gyüle-kezet alapító és vezető lelkipásztora. Az Illinois államban, South Barringtonban található gyü-lekezet innovatív szolgálati ágai Észak-Amerika egyik leglátogatottabb gyülekezetévé tették. Hybels több mint húsz könyvet írt: magyarul is megjelent: Légy bátor, és vezess!, Őszintén Isten előtt, Csak pár lépés.

Megrendelhető a többi hiánypótló kiadványainkkal együtt.