Rss

Légy bátor, és vezess!

legyLÉGY BÁTOR, ÉS VEZESS!
Bill Hybels

ISBN: 963-86507-3-7
Oldalszám: 296
Mérete: 142 x 208 mm
Ára: 2.500 Ft
Kiadó: Új Remény Alapítvány

Tartalma: A vezetés tétje / A vezető leghatásosabb fegyvere / A ’csináljuk már meg’ – vezetés /
Az álomcsapat létrhozása / A pénzügyi kihívás / Leendő vezetők képzése / Saját vezetői stílusod felfedezése és kifejlesztése / A vezető hatodik érzéke / Az ön-vezetés művészete / A vezető imája / A vezető ösvénye / Az állhatatos lélek kiérlelése

Te 360 fokos vezető vagy?

A 360 fokos vezetők vezetői ajándékukat nemcsak délre irányítják, a gondjaikra bízott emberek felé. Megtanulnak észak felé is vezetni, hatást gyakorolva azokra, akik tekintélyben felettük állnak, valamint kelet és nyugat felé, hatást gyakorolva társaikra. A legfontosabb azonban, hogy megtanulják az iránytű mutatóját középen tartani önmaguk vezetése által fenntartva saját életükben az összhangot, hogy képesek legyenek biztosítani a lehető legteljesebb útmutatást mások számára.

A valaha is írt legfontosabb könyvében Bill Hybels azt osztja meg, amit a Willow Creek pásztorolásának csaknem harminc éve alatt tanult a keresztyén vezetésről. A Légy bátor, és vezess! az ő ajándéka neked, a helyi gyülekezeted vezetőjének. Mivel, Bill szavaival élve, a helyi gyülekezet a világ reménysége – jövője pedig elsősorban a te kezeidben nyugszik.

Bill Hybels a Willow Creek Community Gyülekezet vezető lelkipásztoraként szolgál az Illinois-i South Barrington-ban. A Willow Creek a Chicago környékén élő, Isten után vágyakozók felé végzett evangélizáció folytán Észak-Amerika egyik leglátogatottabb gyülekezetévé vált. Hybels számos könyv szerzője, mint az Őszintén Isten előtt, Csak pár lépés stb.