Rss

Isten válaszai az élet nehéz kérdéseire


RickIsten válaszai az élet nehéz kérdéseire

Rick Warren

ISBN: 978-963-87604-3-2

Oldalszám: 200
Mérete: 124 x 180 mm
Ára: 2.580 – Kiadói ár: 2.070
Kiadó: Új Remény Alapítvány

Hogyan…

… birkózhatok meg a stresszel ?

… kelhetek fel a kudarc után ?

… győzhetem le a depressziót ?

… Lehet békességem ?

 Van válasz az élet nehéz kérdéseire!

A válasz a Bibliában található, mely megváltoztatja a kilátásaidat- és az életedet.

A szerző a Szentíráshoz fordul, hogy megmutassa, mit mond az Ige az emberek legégetőbb kérdései közül tizenkettőről. Olyan kérdések ezek, amiket biztosan feltettél már te is, vagy valószínűleg fel fogsz tenni előbb- utóbb. Ez a könyv egyszerű, lényegretörő válaszokat kínál, amiket azonnal alkalmazhatsz is, hogy tovább tudj lépni azokon a területeken, ahol megrekedt az életed ; és céltudatos, békés, értelmes életet élhess!

Ezekben a tanulmányokban egyszerű módszereket találsz arra, hogyan alkalmazd Isten igazságát a személyes életedre, a családodra és a munkádra. Úgy meríthetsz a legtöbbet ebből a könyvből, ha megteszed amit mond!

Rick Warrent gyakran nevezik “Amerika legnagyobb hatású lelki vezetőjének.” Ő írta minden idők első számú kemény kötésű bestsellerét, a Céltudatos életet ; és ő alapította a Saddleback Gyülekezetet, amely mára a világ egyik legnagyobb és legismertebb gyülekezete lett. Ő a Céltudatos Mozgalom alapítója, amely 160 ország mindenféle felekezetéből gyülekezetek tízezreit fogja össze. Szerzője az Isten életet átformáló ereje és a Céltudatos gyülekezet című könyveknek is.