Rss

Isten életet átformáló ereje

rickIsten életet átformáló ereje
Rick Warren

ISBN: 978-963-87604-4-9
Oldalszám: 264
Mérete: 124 x 180 mm
Ára: 2.400 Ft
Kiadó: Új Remény Alapítvány

MI KELL AHHOZ, HOGY…
szeretetteljesebb legyek? / békésebb életem legyen? / türelmesebb legyek? / több önuralmam legyen?

„Az évek során, amióta lelkipásztor vagyok – írja Rick Warren – az első számú kérdés, amit feltettek az emberek, így hangzik: <<Rick, miért nem tudok megváltozni?>>” Az emberek akarnak változni – de elakadnak.

Szeretnél továbblépni? Olvasd el, hogyan lehet!

Ez a könyv a Biblia egyszerű, ám erőteljes igazságaiból merítve nyújt gyakorlati útmutatást konkrét változásokhoz, és összekapcsol azzal az erővel, amelynek segítségével ténylegesen megvalósíthatod a régóta áhított változásokat.

Ha Isten Igéjének igazságát az Ő Lelkének ereje által alkalmazod, az életed megváltozik! Kimozdulsz a kerékvágásból és rátalálsz arra az ösvényre, amely Isten csodálatos céljai felé tereli az életedet.

Rick Warren tgyakran nevezik „Amerika legbefolyásosabb lelki vezetőjének.” Ő írta minden idők első számú keménykötésű bestsellerét, a Céltudatos Életet; és ő alapította a a Saddleback Gyülekezetet, amely mára a világ egyik legnagyobb és legismertebb gyülekezete lett. Ő a Céltudatos Mozgalom alapítója, amely 160 ország mindenféle felekezetéből gyülekezetek tízezreit fogja össze. Több mint 350.000 lelkipásztornak nyújtott képzést világszerte. Szerzője az Isten válaszai az élet nehéz kérdéseire és a Céltudatos Gyülekezet című könyveknek is.