Rss

Házasodni készülsz?

haz

Házasodni készülsz?
Norman Wright

Az erős, tartós kapcsolat építésének titka 

Klasszikus bestseller minden házáspárnak is!

ISBN: 978-963-87604-8-7
Oldalszám: 272
Mérete: 143 x 208 mm
Ára: 2.630 – Kiadói ár: 2.110
Kiadó: Új Remény Alapítvány

 

Építs olyan házasságot, ami egy életen át tart!

 

„Szüntelenül harcolnod kell azért, hogy megőrizd a házasság iránti elkötelezettséged elsőbbségét az életedben, és ellent kell állnod a nyomásnak, hogy az élet egyéb tényezőivel osztozzon az első helyen. Az elkötelezettséged mértéke a legdöntőbb tényező a kapcsolatod sikere vagy kudarca szempontjából.” Dr. H. Norman Wright

 

A házasságkötés életed egyik legkomolyabb döntése! Milyennek szeretnéd látni a házasságodat? Milyen álmokat, reményeket szövögetsz a közös jövőről a férjeddel/feleségeddel? A Házasodni készülsz? című klasszikus műben található alapelvek segítségével tanuld meg, hogyan hozhatod létre azt a házasságot, amelyre mindig is vágytál!

 

Mitől lesz igazán erős egy házasság? Mi a szenvedélyes, tartós házasság titka, és hogyan lehet egy életre felszítani a tüzet házasságunk-ban? Fedezd fel a titkot azoknak a kulcsfontosságú alapelveknek a segítségével, amelyekre Dr. Wright a Biblia bölcsességéből és sokévi házassági lelkigondozói tapasztalatából, valamint saját élményeiből merítve világít rá!

 

Felfedezd fel hogyan…

lehet együtt bölcs döntéseket hozni

értheted meg önmagad és a társadat

kommunikálhatsz hatékonyabban

lehet konfliktusokat megoldani

tudtok megbocsátani egymásnak

tudjátok meghallgatni egymást

tudtok felkészülni a gyakori problémákra

imádkozhattok együtt

 

Dr. H. Norman Wright hivatásos házasság-, család- és gyermek-terapeuta. A Talbot Teológiai Iskola fakultásának tagjaként szolgált a Biola Egyetem Házasság,- Család- és Gyermek-lelkigondozás másoddiplomás tanszékén. Több mint 70 bestseller, köztük a Kommunikáció: A házasságod kulcsa, (Communication: Key to Your Marriage) és Mindig apuka kislánya maradsz (Always Daddy’s Girl) című könyvek szerzője. Norm és felesége, Joyce, 51 éve házasok, és a kaliforniai Bakersfield-ben élnek.