Rss

Fején a szöget! 3

fejgreenFején a szöget! 3
Wayne Rice

 Újabb 100 frappáns, figyelemfelkeltő illusztráció előadásokhoz, tanításokhoz

ISBN: 978-963-88895-2-2
Oldalszám: 304
Mérete: 142 x 197 mm
Ára: 3.450 – Kiadói ár: 2.760
Kiadó: Új Remény Alapítvány

 

A jó történeteket mindenki szereti – egy jó tanulságnak viszont szüksége is van rá!

A Fején a szöget! 3. Wayne Rice nagysikerű sorozatának legújabb kötete, melyben további száz lebilincselő történetet és humoros anekdotát oszt meg velünk a szerző. Kitűnően használható vasárnapi iskolákban, kiscsoportos foglalkozások keretében vagy szülői megbeszéléseken.

A válogatásban jónéhány közkedvelt előadó törtneteinek legjavát nyújtjuk át az olvasóknak, Tony Campolo, Doug Fields, Max Lucado és sok más szerző jóvoltából.

Legyen szó médiákról, anyagiasságról, keresztről, szektákról, evolúcióról, evangelizációról, megváltásról, szexualitásról – vagy bármilyen más, fiatalokat foglalkoztató témáról –, az alábbi régóta várt gyűjtemény több éven át segítséget nyújthat az előadásokra való felkészülésben.

A jól követhető tematikus és igehely szerinti tárgymutatók segítségével a kötetben gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk a témánkhoz legjobban illő illusztrációt.

A Fején a szöget! 3. jókedve derít, magával ragad és elgondolkodtat.

Wayne Rice rendszeres előadója ifjúsági vezetőképző és családi konferenciáknak. A Youth Specialties társalapítója és az Understanding Your Teenager (Kamaszgyerekünk megértése) szervezet igazgatója, több ifjúsági könyv szerzője.