Rss

Fején a szöget! 2

still

Wayne Rice

Fején a szöget! 2.

Újabb 100 frappáns, figyelemfelkeltő illusztráció előadásokhoz, tanításokhoz

ISBN: 978-963-87604-0-1
Oldalszám: 256
Mérete: 142 x 197 mm
Ára: 2.900 Ft
Kiadó: Új Remény Alapítvány

Itt az újabb 100 frappáns történet, amivel feldobhatod az ifjúsági alkalmakat!

A „Fején a szöget!” első kötete Wayne Rice történeteinvel, példázataival és anekdotáival azonnal bestseller lett. Az ifjúsági vezetők zajosan követetlték a folyttást.

És íme:

Az újabb 100 illusztrációból álló gyűjteményben Wayne saját történeteihez hozzátett még néhányat ismert ifjúsági szolgálók történeteiből is.

Mindenféle ifjúsági alkalomhoz találsz benne megfelelő történetet: áhítatra valót, bibliatanulmányhoz illőt, bemelegítő sztorikat, humoros anekdotákat, csípős elbeszéléseket, meséket és a való életből vett beszámolókat – tematikus tartalomjegyzékkel. Mind kiválóan alkalmas tizenévesek közt végzett munkához. Ha úgy érzed, az előadásaidnak hiányzik a sava-borsa, ebben a könyvben megtalálhatod! Ha már használtad (vagy esetleg elhasználtad) a „Fején a szöget” első kötetét, örömmel fogod forgatni ezt a vadonatúj gyűjteményt. Ha pedig most találkozol először a „szöget fején találó” történetekkel, élmény vár rád, a fiataljaidról nem is beszélve!

Wayne Rice

A Youth Specialties társalapítója és az Understanding Your Teenager (Tizenéveseink megértése) nevű, tinik szülei felé szolgáló szervezet elnöke. Rendszeres előadóként szerepel ifjúsági szolgálók képzésein és családi konferenciákon. Több könyv szerzője. Wayne a kaliforniai Lakesideban él.