Rss

Az Élet küszöbén

elet_kuszoben_cover_kicsiDr. James Dobson : Az élet küszöbén
útmutató fiataloknak egy tartalmasabb jövő felé

(Az élet a szakadék szélén című könyvünk
2. átdolgozott kiadása.)

ISBN: 978-963-87604-6-3

Oldalszám: 312 oldal

Mérete: 142 x 197 mm

Ára: 2,100 Ft

Kiadó: Új Remény Alapítvány

Tanácstalan vagy?

Fiatal felnőttként létfontosságú kérdésekkel kell szembenézned saját magaddal, a tanulmányiaddal, a házassággal, karrierrel, Isten akaratával és még sok minden mással kapcsolatban. Az életed legdrasztikusabb és leghosszabb időre szóló változásai közül jó néhány épp a “kritikus évtized” alatt 16 és 26 éves korod között következik be. Felkészültél arra, hogy helyes döntéseket hozz? Ha még nem, itt a segítség!

Mint egy megértő, megbízható barát, Dr. James Dobson őszintén beszél azokról a kérdésekről, amelyekkel a mai fiataloknak szembe kell nézniük. Meleg hangvételű, beszélgetős stílusban tár fel olyan elveket, amelyek segíthetnek helyes döntéseket hozni, és utat mutatnak a fényes, sikeres jövő felé.

Dr. James Dobson a Focus on the Family (Fókuszban a Család) nevű nonprofit szervezet alapítója és elnöke. Hivatásos pszichológus, házassági, családi és gyermek-tanácsadó.

Számos nagyszerű könyv szerzője, mint a Felkészülés a serdülőkorra, Fegyelmezz! Megéri!, Kemény szeretet, Egyenes beszéd stb. Feleségével Colorado Springsben él.

Elérhetőségeink:

E- mail: ujremeny@ujremeny.org

Tel/Fax: 52/ 424-036

Mobil: 20/ 886-4993

Web: www.UjRemeny.Org

Previous Post

Next Post

Comments are closed.